Ons verhaal

Wij maken en verkopen onze eigen geproduceerde kubbsets al sinds 2008. Naarmate Kubb steeds populairder is geworden afgelopen jaren, groeide ook het aanbod enorm. Wij hebben ons toen afgevraagd of we als eerste, maar inmiddels wel kleine, speler nog wel moesten concurreren met de grote speelgoedproducenten en online winkels. Uiteindelijk hebben we besloten van wel. We gaan door omdat we nog steeds vinden dat we als een van de weinige de correcte maten aanbieden voor een juiste prijs.

Er zijn een aantal technische redenen waarom ons kubbspel zich weet te onderscheiden van de rest en waarom het NK, BK en vele andere toernooien met onze sets hun wedstrijden spelen, zie daarvoor onze uitgebreide pagina ons kubbspel. Een andere en misschien wel de belangrijkste reden waarom we persoonlijk vinden het mooiste spel op de markt te hebben is dat we het maken samen met KUNNIG.

Beschermde werkplaats KUNNIG

Gecertificeerd rubberhout uit Indonesië wordt bij ons in België door de vakmensen van beschermde werkplaats KUNNIG bewerkt, gecontroleerd en ingepakt tot ons uiteindelijke kubbspel. KUNNIG staat voor sociaal-maatschappelijk ondernemen. De naam KUNNIG betekent 'vakkundig' in het Zweeds. Als maatwerkbedrijf stellen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. Dankzij hun talenten en specialisaties heeft u straks een prachtig kubbspel in huis. Wil je meer weten over KUNNIG kijk dan op hun website.

We vinden dit een mooie manier om nog meer achter ons product te kunnen staan en gegarandeerde kwaliteit te kunnen leveren. Klik hier om een kubbspel te bestellen.

Productie van de blokken
Productie van de hoekpaaltjes
Productie werpstokken
Productie werpstokken

Officieel kubbspel

78,50Bestellen

gratis bezorgd in Nederland en België!