🇳🇱 🇧🇪 Bestel nu nu onze laatste voorraad aan fikse korting!
🇩🇪 Bestellen Sie jetzt unseren letzten Vorrat zu einem erheblichen Rabatt!
🇫🇷 🇧🇪 Commandez dès maintenant notre dernier stock à un rabais important!


Vraag & Antwoord

In welke landen levert Kubbwinkel?

Via het bestelformulier op deze site kunt u voor adressen in Nederland, België en Duitsland een bestelling plaatsen die we verzenden via PostNL of DHL. Voor andere landen leveren we op aanvraag via e-mail. De prijs kan iets hoger liggen door hogere transportkosten, stuur een e-mail naar info@kubbwinkel.nl dan rekenen we het uit.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling verwerkt is?

Bij alle betalingen (behalve handmatige bankoverschrijving) kunnen wij uw betaling direct controleren en uw bestelling meteen klaarzetten voor verzending. Bij betaling via handmatige overschrijving is directe verwerking helaas niet mogelijk. Afhankelijk van moment van betaling en snelheid van afhandeling door de bank, kan het tot maximaal twee weken langer duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden.

Hoe lang duurt het voordat mijn kubbspel bezorgd wordt?

Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra uw betaling binnen is (zie vraag hierboven). Als dit voor 15:00u op een werkdag is gebeurd dan wordt de bestelling normaal gezien de volgende werkdag voor het eerst aangeboden op het door u opgegeven adres.

Op welke manieren kan ik betalen bij Kubbwinkel?

Op dit moment accepteren wij betalingen via iDEAL (NL), Bancontact Mr. Cash (BE), Sofort (BE en DE), KBC/CBC, Belfius Pay, ING Pay (BE) en normale bankoverschrijvingen. Mochten deze betalingsmogelijkheden voor u niet mogelijk zijn, e-mail dan naar info@kubbwinkel.nl.

Jullie kubbspel is niet goedkoop, hoe komt dat?

We lijken inderdaad niet de goedkoopste op de markt. Als je echter een spel wilt met de juiste onderdelen, afmetingen, dat eerlijk gemaakt en volledig van rubberhout is (zie ook ons verhaal). Dan durven wij te beweren dat wij wél de goedkoopste op de markt zijn.

Kan ik de kubbset ook op een ander adres laten bezorgen?

Ja, elk adres is in principe mogelijk. De bestelling wordt altijd afgeleverd op het adres dat u in uw bestelling opgeeft. Verander bij een bedrijfsadres uw naam bijvoorbeeld in Voorbeeld BV t.a.v. Jan Janssen om er zeker van te zijn dat de bestelling geaccepteerd wordt.

Moet het hout behandeld worden voor gebruik?

Dat hoeft in principe niet, maar mocht u zelfs in de regen willen kubben, droog het spel dan wel af na gebruik. Wilt u uw spel graag zien glanzen in het gras? Dan adviseren wij een blanke lak/beits.

Mijn werpstokken verschillen in gewicht, is dat normaal?

Ons kubbspel wordt gemaakt van rubberhout, rubberhout heeft een hogere dichtheid dicht bij de kern van de boom dan meer naar de rand. Het gewicht van de stokken is dus afhankelijk van uit welk deel van de boom ze komen. Wij selecteren daar bewust niet op. We vinden het onderdeel van het spel dat je je als speler aan moet passen aan het verschillende gewicht. Daarnaast zou meer selectiewerk voor hogere kosten zorgen en voor verschillende gewichtsklassen.

Ik wil een kubbspel aan iemand anders cadeau doen. Hoe zit het dan met de factuur?

Wij versturen bij elke bestelling een factuur als PDF-bestand naar het door u opgegeven e-mailadres. De factuur wordt niet op papier meegezonden naar het opgegeven bezorgadres. Degene die de kubbset als cadeau ontvangt zal dus niet de factuur zien.

Het bestellen lukt niet. Wat moet ik doen?

Ondanks dat wij onze bestelprocedure uitvoerig testen, kan het zijn dat er iets misgaat tijdens het bestellen van een kubbspel. Stuur in dat geval een mail naar info@kubbwinkel.nl, dan gaan wij aan de slag om een oplossing te vinden.

Waar gebruiken jullie mijn gegevens voor?

We gebruiken uw gegevens eenmalig om de bestelling/notificatie te kunnen voldoen (factuur en notificatie van verzending/voorraad). We houden uw bestelgegevens bij ons om ook service te kunnen bieden na verkoop. Uw gegevens worden verwerkt door onze facturatiepartner Moneybird en verzendpartner Picqer. We verkopen kubbsets, geen informatie. We zullen u nooit ongevraagd contacteren met reclame. Mocht u verdere vragen hierover hebben of graag uw gegevens inzien danwel laten verwijderen kunt u ons een mail sturen op info@kubbwinkel.nl.

Ik wil het spel toch niet, kan ik het terugsturen?

Dat kan altijd gebeuren. U ontvangt het aankoopbedrag terug zodra we het (ongebruikte) kubbspel weer hebben ontvangen in ons magazijn. Let wel op dat de verzendkosten voor de retour voor uw eigen rekening zijn.

Ik heb een probleem met mijn kubbspel. Wat te doen?

Normaal gesproken zijn onze kubbspellen sterk genoeg om vele uren kubb te kunnen doorstaan. Soms zit er echter een minder onderdeel tussen, dit is bij hout helaas nooit helemaal te voorkomen. Als dit bij u het geval is, mail dan graag naar info@kubbwinkel.nl. Wij zorgen dan voor vervangend materiaal of een andere passende oplossing. Als u foto’s heeft, voeg deze dan liefst direct bij uw mail, dan kunnen wij de schade beter inschatten.

78,50

64,50Bestellen

gratis bezorgd in Nederland en België!